diumenge, 4 de desembre del 2011

Cap de setmana




Ja som a desembre però veient les temperatures que tenim ningú ho diria, oi? Avui gran dinar: hem fet un arròs amb carn i rovellons. S'agafen costelles i magre de porc tallat a trossos. Alls i pebrot verd. A la cassola. Passada una estona hi aboquem els rovellons. Remenem una mica i hi afegim la picada (tomàquet, all i julivert). Remenem una mica i hi afegim aigua. Deixem que cogui una estona i hi posem l'arròs (avui era dels arrossaires de l'Empordà, no es pot demanar més). Llàstima que la tarda sigui tan curta.

2 comentaris:

  1. Si tan curta...sobre tot si es dina tard :P hahaha...però l´arròs estava deliciós, hi pots tornar quan vulguis...mua

    ResponElimina
  2. A veure, si deixàssim de dinar a les 16:00h no seríem nosaltres. Hi ha tradicions que s'han de mantenir :-D

    ResponElimina