dilluns, 12 de desembre del 2011

Arròs amb carn i rovellons

Avui era un dia relativament fresc però molt humit. Ideal per a un arròs com aquest al foc de llenya. Per a la picada he fregit uns alls, fetge. Ho he incorporat a la resta d'ingredients de la picada: tomàquets i julivert. A una paella he fregit la carn (costella i magre de porc), pebrot verd i rovellons. Cal anar-ho salant. Quan està fregit hi he abocat la picada (però n'he reservat una mica). Ho he remenat una estona i ho he cobert amb aigua. Allò ha bullit una estona i tot seguit hi he posat l'arròs a coure. Passada una estoneta hi he afegit la resta de la picada que havia reservat i l'he acabat de coure. Un veritable tiberi familiar.




1 comentari:

  1. Que boo quina paella mes bona amb uns ingredients tan exquisits i la elaboració a foc de llenya que es molt mes difícil i amb rovellons i carn ja es veu que pel color esta per llepar-se els dits. ¡¡Molt goig fa a la foto i molt bona segur, i això de reservar una mica de picada pel final esta molt be, es una bona pensada !!. Meravellós àpat de diumenge!!

    ResponElimina