dijous, 28 d’abril del 2011

Pollastre 2.1




Això del Pollatre 2.1 és perquè ja hi hagué un Pollastre 2.0 i en aquesta ocasió hi he fet canvis.

Avui he anat al Mercat Nou d'Eivissa on m'han robat cobrant-me un preu abusiu per un pollastre pagès. He pagat de manera automàtica i després, de tornada cap a casa he pensat "t'han pres el pel". Bé. Avui hi he posat el suc de dues llimones, força sal, i pebre negre, un bon raig d'oli d'oliva, el meu trio d'espècies bàsiques (romaní, farigola, i orenga), dues fulles de llorer, a més d'una barreja d'espècies àrabs (que em van regalar i no sé què duu), pebre, una Voll-Damm, un raig de Brandi, i un de vi negre (Rogent, de la Conca de Barberà). De verdures el que hi havia a casa: dos porros grans, dues cebes grans, dos pebrots vermells i tres pastanagues, tot tallat petitet. L'animal ha cuit unes tres hores i, com sempre, l'he anat regant amb el seu suc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada