dissabte, 30 d’abril del 2011

Ja són entre nosaltres



Dia pesat el d'avui. Com tota la setmana. Però el dia sempre és massa curt. A l'hora de sopar és quan comença el dia per mi. Però hom ha de sopar, i després està cansat i no rendeix. No és que tingui son sinó que voldria fer moltes coses però estic massa cansat com per a fer-les bé.

Avui he reinstal·lat el Windows XP (uE_7 v2) a la Laura. He tingut molts problemes per a instal·lar-lo des de pendrives bootables (pantalles blaves) i finalment m'han hagut de deixar un CD-ROM extern. La web d'Acer no m'ha donat el driver accelerador de gràfics i he hagut de trobar-lo a la web d'Intel. Ara sembla que la Laura torna a tenir l'ordinador al 100%.

I bé, tal com ho deia en Carles fa uns dies, ja han arribat. L'olor d'oli de coco els delata. Ja són aquí. Quan comença a fer bon temps, a Eivissa comencen a arribar turistes. N'hi ha que venen de vacances (aquests són els de l'oli de coco) i n'hi ha que venen a fer la temporada. Molt freak i molt tarat pel carrer. És el moment de marxar cap als fiords noruegs durant quatre mesos. Qui pogués fer-ho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada