dimecres, 28 de desembre del 2011

28

Avui he anat a plaça. Després d'aquests dies de pollastres i porcs ens venia de gust una mica de peix. He trobat un turbot gros i ja ho he decidit. Primer he fregit patata tallada a làmines i després ceba. No cal que fregeixin del tot, ja acabaran de fer-se dins del forn. He col·locat la patata i la ceba a la plata de forn, ho he salat, i al damunt hi he posat l'animal. No cal posar-hi oli: amb el que duu la ceba i la patata n'hi ha prou. Quan ja portava uns minuts dins del forn hi afegit un raig de cava i suc de llimones i de mandarines. El turbot és un peix excel·lent, tan bo o millor que el gall.

Com que també havia comprat uns musclos, hem fet un entrant de musclos gratinats. El bullen, es posen oberts i damunt cada musclo s'hi posa una mica d'all i oli. Finalment s'hi posa una barreja de pa ratllat i pebre vermell. Un gratinat ràpid i ja els tenim. No m'ha donat temps de fer la foto dels musclos sortits del forn!





1 comentari:

  1. ¡¡Quina meravella això es alta cuina i fa un goig que enamora !!. Quin turbot amb mes bon acompanyament i quin aspecte mes boooo Mmmmm Que bons que deurien estar els musclos i quines idees mes encertades i originals com el de posar per gratinar a els musclos pa ratllat i pebre vermell. M'has donat una bona idea. Això per desengreixar dels àpats passats es un encert i a mes es de "gourmet".

    ResponElimina