diumenge, 29 de setembre del 2013

Uncle Sal - III Anniversary Comeback Special

Finalment tinc les fotos del concert que els Uncle Sal van oferir a Can Jordi el 20 de setembre. D'entrada he de dir que, per raons familiars, no tenia gens clar que hi pogués anar. Vaig perdre la targeta de memòria de la càmera (de 32GB) i vaig haver d'agafar una que tinc de... 1GB. A causa d'això vaig haver de fer moltes fotos amb l'iPhone4 i el cert és que estic content perquè les fotos de l'iPhone, amb la seva poca resolució i mala resposta en condicions de poca llum, tenen el seu encant. Jo no utilitzo flash. Les fotos estan forçades i tenen tot el seu gra (soroll), però crec que capten bé l'ambient del moment. Vaig fer vídeo i vaig fer totes les fotos que vaig poder, cosa que per a un documentalista malalt com jo és una festa.

Els Uncle Sal van fer un gran concert (amb homenatge a Blues Dave inclòs). A la mitja part, en Vicent va aparèixer amb un pastís d'aniversari en forma de guitarra elèctrica, va pronunciar unes emotives paraules ("Vicent style"), i tot Can Jordi va brindar per la banda i per la música en directe.

Els Uncle Sal són grans. Els seus concerts són una celebració del rock, de la música en viu. Uncle Sal són tot actitud. Amb en Nando hem comentat més d'una vegada que aquest és el problema d'Illinois Central: nosaltres encarem els concerts amb solemnitat, preocupats per tocar bé. Els Uncle Sal, en canvi, es preocupen perquè la gent s'ho passi bé. Els seus concerts són festes, i per això dóna gust veure'ls.

Podeu veure les fotos d'aquella nit clicant aquest enllaç.

IMG_0870